AMPA: L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola Vedruna Sant Elies està formada per totes les famílies que confien l’educació dels seus fills a l’escola, per aquesta raó estem oberts a la participació de tothom per tal de que junt amb els mestres, es pugui aconseguir el millor pels nostres fills i filles.

Les principals feines que fa l’AMPA són: organització d’activitats extraescolars, participació en projectes de millora de l’escola, formació de pares, representació de totes les famílies i fer d’enllaç entre elles i l’escola, gestionar els recursos obtinguts de les aportacions de les famílies, representació en el Consell Escolar, adquisició de llibres de text i material escolar, organització de diverses festes lúdiques.  

FEACConscients de la importància de la relació i col·laboració entre la família i l'escola, s'ofereixen uns espais de diàleg sobre diferents temes per a pares i mares dels alumnes de l'escola en el marc del Projecte Família Escola Acció Compartida (FEAC). Les trobades són diferenciades per edats dels fills/alumnes i conduïdes per persones preparades (mestres) amb una formació específica.

http://www.ampavedrunasantelies.cat

 

CONFERÈNCIES FORMATIVES PELS PARES: L’educació dels fills sempre ha estat una tasca difícil per a la que, en la majoria dels casos, no ens sentim suficientment preparats. Si tenir cura dels aspectes bàsics (alimentació, higiene, salut...) ja és motiu de preocupació, a això se suma la tasca continuada d’afavorir el desenvolupament de totes les potencialitats dels nostres fills i filles.

És una tasca complexa i per això es fa necessària la col·laboració família- escola. S'ofereix un espai de formació que té com a objectius:

  • Afavorir el desenvolupament integral dels nostres alumnes.
  • Proporcionar als pares i mares eines per prevenir dificultats. 
  • Servir d’espai de reflexió i aprenentatge per als pares en temes relacionats amb l’educació dels fills. 
  • Donar pautes d’educació en diferents situacions. 
  • Potenciar la comunicació en parella. 
  • Augmentar la integració dels pares a l’escola i en el procés educatiu dels fills, oferint-los camps concrets d’actuació. 


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

TRETS D'IDENTITAT

El compromís amb una educació en valors com a base d’una convivència veritablement humana, des d’una perspectiva cristiana i en el marc d’una soc...

llegir més »

RELACIÓ FAMÍLIA ESCOLA

AMPA: L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola Vedruna Sant Elies està formada per totes les famílies que confien l’educació dels...

llegir més »