Projectes tecnològics

A  partir de tercer de primària poden programar amb kits  LEGO WEDO i iniciar-se en la construcció de MÀQUINES SIMPLES  amb materials Lego. A l'ESO s'amplien els coneixements  en màquines i mecanismes.

A ESO, per tal de dur a terme de forma més concreta el desenvolupament de projectes tècnics i l’experimentació, els alumnes desdoblen setmanalment el grup classe en les matèries de Tecnologia i Ciències Naturals.

En els diferents cursos d’ESO es desenvolupen projectes de construcció d’objectes fomentant la creativitat, el raonament, la cerca de solucions i el treball en equip.

A 3r d’ESO s’utilitza el material “MÀQUINES SIMPLES” de LEGO per a poder treballar una part dels continguts de manera més manipulativa i deductiva.

Per a la matèria de Tecnologia de 4t. d’ESO, l’escola disposa d’un equipament de pneumàtica que permet als alumnes realitzar una gran varietat de muntatges de circuits pneumàtics amb els mateixos tipus de components (compressor, cilindres, vàlvules, etc.) que s’utilitzen en les instal·lacions industrials d’aire comprimit.


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

TRETS D'IDENTITAT

El compromís amb una educació en valors com a base d’una convivència veritablement humana, des d’una perspectiva cristiana i en el marc d’una soc...

llegir més »

RELACIÓ FAMÍLIA ESCOLA

AMPA: L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola Vedruna Sant Elies està formada per totes les famílies que confien l’educació dels...

llegir més »